Господарсько-правовий режим кордону як основа для міжтериторіального співробітництва - Алєксєєва, І. М.; Алексеева, И. М.; Alekseeva, I. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено визначенню господарської функції кордону в контексті розвитку міжтериторіального співробітництва шляхом запровадження особливого порядку ведення господарської діяльності на прикордонних територіях, який підпадає під спеціальний режим господарювання.
Алєксєєва І. М. Господарсько-правовий режим кордону як основа для міжтериторіального співробітництва / І. М. Алєксєєва // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 335-342.
Keywords: кордон; міжтериторіальне співробітництво; прикордонна територія; граница; межтерриториальное сотрудничество; приграничная территория; border; inter-territorial cooperation; border territory