Механізм реалізації соціальної функції української держави у сфері охорони дитинства - Темченко, О. В.; Temchenko, О. (My University, 2010)
Темченко О. В. Механізм реалізації соціальної функції української держави у сфері охорони дитинства / О. В. Темченко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 350-357.
Темченко О. В. Механізм реалізації соціальної функції української держави у сфері охорони дитинства / О. В. Темченко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 350-357.
Keywords: соціальні функції української держави; охорона дитинства; слабкість судового захисту прав дитини; социальные функции государства; охрана детства; слабость судебной защиты прав ребенка; the social functions of the state; child care; the weakness of the judicial protection of the rights of the child