Сучасні мультимодальні студії: модальна лінгвістика та мультимодальна стилістика - Град, Н. Я.; Grad, N. Ya. (Одеса : Гельветика, 2014)
Статтю присвячено проблемі визначення таких понять, як модальність, модус, мультимодальність у лінгвістиці. Висвітлюються погляди на трактування концепції модальності та її різновидів, мультимодального тексту та його видів у вітчизняній і закордонній парадигмах.
Град Н. Я. Сучасні мультимодальні студії: модальна лінгвістика та мультимодальна стилістика / Н. Я. Град // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 49-51.
Keywords: модальність; модус; мультимодальна стилістика; модальна лінгвістика; епістемологічна модальність; креолізований текст; модальность; модус; мультимодальная стилистика; модальная лингвистика; эпистемологическая модальность; креолизоеанный текст; modality; mode; multimodal stylistics; modal linguistics; epistemological modality; multimodal text