Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом: проблеми кваліфікації - Татаров, О. Ю.; Tatarov, О.; Газдайка-Василишин, І. Б.; Газдайка-Василишин, И. Б.; Gazdayka-Vasylyshyn, І. В. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Аналізуються норми чинного кримінального закону України в частині, що стосується основного та кваліфікованого складу умисного знищення чи пошкодження майна; проблеми кримінально-правової кваліфікації умисного знищення чи пошкодження майна, вчиненого загальнонебезпечним способом. Досліджуються окремі питання, які пов'язані із даною тематикою, та пропонуються способи їх вирішення.
Татаров О. Ю., Газдайка-Василишин І. Б. Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом: проблеми кваліфікації / О. Ю. Татаров, І. Б. Газдайка-Василишин // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 650-659.
Keywords: кримінальне право України; злочини проти власності; знищення та пошкодження майна; загальнонебезпечний спосіб; уголовное право Украины; преступления против собственности; уничтожение и повреждение имущества; общеопасный способ; criminal law of Ukraine; crimes against property; destruction and damage to property; publicly dangerous method