Генеза соціальної політики - Гаєвая, О. В.; Гаевая, А. В.; Haievaia, O. V.; Гаряєва, А. М.; Гаряева, А. М.; Hariaieva, A. M.; Муренко, О. Л.; Муренко, Е. Л.; Murenko, O. L. (Одеса : Гельветика, 2018)
Розглянуто часи зародження, історичного розвитку і становлення в суспільстві соціальної політики. Показана необхідність таких міжнародних організацій, як Організація Об’єднаних Націй, ЮНІСЕФ, Верховна комісія Організації Об’єднаних Націй із прав біженців, Волонтери Організації Об’єднаних Націй

Генезис социальной политики. Рассмотрены времена зарождения, исторического развития и становления в обществе социальной политики. Показана необходимость таких международных организаций, как Организация Объединенных Наций, ЮНИСЕФ, Верховная комиссия Организации Объединенных Наций по правам беженцев, Волонтеры Организации Объединенных Наций.

Genesis of t social policy. The article is devoted to highlighting of the times of the birth, historical development and social policy making in society. The necessity of such international organizations as the UN, UNICEF, the UN High Commission for the Rights of Refugees and UN Volunteers has been shown.
Гаєвая О. В. Генеза соціальної політики / О. В. Гаєвая, А. М. Гаряєва, О. Л. Муренко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 81 / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2018. – С. 28-34.
Keywords: соціальна політика; ООН; соціальні відносини; страхування; економічне становище; глобалізація; социальная политика; ООН; социальные отношения; страхование; экономическое положение; глобализация; social policy; UN; social relations; insurance; economic situation; globalization