Проблеми захисту екологічних прав громадян - Дарієнко, Вікторія Вікторівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті досліджується проблема захисту прав людини в Україні у зв'язку з забрудненням навколишнього середовища та надання пропозицій для їх вирішення. Наведено пропозиції щодо вдосконалення екологічного законодавства у зазначеній сфері.
Дарієнко В. В. Проблеми захисту екологічних прав громадян / В. В. Дарієнко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 67-69.
Keywords: права людини; навколищнє середовище; захист екологічних прав людини; екологія; екосистема