Правове життя сучасної України : Матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 - (:unkn) unknown (Фенікс, 2012)
Другий том матеріалів Міжнародної наукової конференції «Правове життя сучасної України», присвяченої 15-річчю заснування Національного університету «Одеська юридична академія» та 165-річчю Одеської школи права, яка відбулась 20-21 квітня 2012 р. у Національному університеті «Одеська юридична академія», присвячений сучасним проблемам фінансового, адміністративного права та процесу, кримінального права, кримінології та кримінально-виконавчого права, кримінального процесу та криміналістики. Матеріали, представлені в даному збірнику, відповідають сучасним тенденціям розвитку правової системи нашої держави та сприятимуть її подальшому вдосконаленню. Матеріали конференції допоможуть практикам, вченим, студентам у більш глибокому освоєнні тих правових нормативів і цінностей, які пов’язані з забезпеченням сталого розвитку сучасної України.
Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – 496 с.
Keywords: сучасні проблеми фінансового права; сучасні проблеми адміністративного права і процесу; проблеми кримінального права; проблеми кримінології; проблеми кримінально-виконавчого права; проблеми кримінального процесу; проблеми криміналістики; сучасні тенденції розвитку правової системи держави; вдосконалення правової системи; сталий розвиток України; современные проблемы финансового права; современные проблемы административного права и процесса; проблемы уголовного права; проблемы криминологии; проблемы уголовно-исполнительного права; проблемы уголовного процесса; проблемы криминалистики; современные тенденции развития правовой системы государства; совершенствование правовой системы; устойчивое развитие Украины; modern problems of financial law; modern problems of administrative law and procedure; problems of criminal law; problems of criminology; problems of penal law; problems of criminal procedure; problems of criminalistics; modern tendencies of the development of state legal system; imrovement of legal system; sustainable development of Ukraine