Актуалізація імплікатів на фонографічному рівні поетичного тексту (на матеріалі американської поезії ХХ–ХХІ століть) - Гриняк, О. О.; Гриняк, Ольга Олександрівна; Grynyak, O. A. (Одеса, 2017)
У статті поставлено за мету виявити фонографічні особливості формування індикаторів імплікатів у поетичних текстах (на прикладі американської поезії ХХ-ХХІ століть). На основі теоретичних положень когнітивної поетики розроблено методику інференційного аналізу імплікатів, що включає комплекс послідовних лінгвокогнітивних операцій щодо опрацювання інформації, яка міститься на фонографічному рівні поетичного тексту.

The article deals with the revelation of the phonographic features of indicators of implicates formation in poetic texts (American verses of the XX-XXI centuries taken for illustration). The study provides an inferential analysis of indicators of the implicit senses. The inferential analysis is the complex of successive operations of information processing on the phonographic text level.
Гриняк О. О. Актуалізація імплікатів на фонографічному рівні поетичного тексту (на матеріалі американської поезії ХХ–ХХІ століть) / О. О. Гриняк // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 50-53/
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; імплікативний простір; імплікат; індикатор імплікату; алітерація; асонанс; implicative space; implicate; indicator of an implicate; alliteration; assonance