Екологічна безпека в земельних відносинах - Сидор, В. Д.; Sidor, V. D. (Одеса : Фенікс, 2014)
Сьогодні необхідно привести нормативно-правову базу (постанови уряду та накази різних міністерств та інших центральних органів виконавчої влади) з питань охорони, використання земель та інших природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки у відповідність з Конституцією України — як закону прямої дії, що дозволить суттєво спростити механізми і процедури із забезпечення в державі екологічної безпеки та підтримання екологічної рівноваги та зменшити непродуктиві витрати бюджетних коштів та коштів підприємств на вирішення екологічних проблем.
Сидор В. Д. Екологічна безпека в земельних відносинах / В. Д. Сидор // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 489-491.
Keywords: екологічна безпека в земельних відносинах; екологічна безпека в Україні; діяльность органів виконавчої влади з питань охорони довкілля; охорона навколишнього природного середовища; экологическая безопасность в земельных отношениях; environmental security in land relations; экологическая безопасность в Украине; ecological safety in Ukraine; деятельность органов исполнительной власти по вопросам охраны окружающей среды; the activities of executive authorities on environmental matters; охрана окружающей среды; environmental protection