Нормативні засади правопорядку у сфері національної безпеки України - Пучков, О. О.; Пучков, А. А.; Puchkov, O. O. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016)
Статтю присвячено дослідженню нормативних засад правопорядку у сфері національної безпеки України. Проведено аналіз існуючих класифікацій нормативно-правових актів, що регулюють відносини в зазначеній сфері. Запропоновано власну класифікацію законодавчих актів залежно від сутнісного змісту документа та кола суспільних відносин, які він регулює.

Нормативные основы правопорядка в сфере национальной безопасности Украины. Статья посвящена исследованию нормативных основ правопорядка в сфере национальной безопасности Украины. Проведен анализ существующих классификаций нормативно-правовых актов, регулирующих отношения в данной сфере. Предложена собственная классификация законодательных актов в зависимости от сущностного содержания документа и круга общественных отношений, которые он регулирует.

Normative grounds of legal order in the sphere of national security of Ukraine. The article is dedicated to the research of normative grounds of legal order in the sphere of national security of Ukraine. The analysis of existing classifications of normative legal acts, which regulate relations in this particular sphere, has been made. Own classification of legislative acts based on the essential content of the document and on the range of public relations which it regulates has been offered.
Пучков О. О. Нормативні засади правопорядку у сфері національної безпеки України / О. О. Пучков // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016. – Вип. 77. – С. 173-178.
Keywords: нормативні засади; правове регулювання; правовий порядок; безпека; національна безпека; класифікація; нормативные основы; правовое регулирование; правовой порядок; безопасность; национальная безопасность; классификация; normative grounds; legal regulation; legal order; security; national security; classification