Питання юридичних гарантій при укладенні трудового договору з особами віком до 18 років в проекті Трудового кодексу - Малихіна, Яна Анатоліївна; Малыхина, Яна Анатольевна; Malykhina, Yana A. (My University, 2009)
У даній статті розглядаються юридичні гарантії при укладенні трудових правовідносин з особами віком до 18 років, також пропонується удосконалити юридичні гарантії реалізації права на працю особами віком до 18 років у проекті Трудового кодексу.

В данной статье рассматриваются юридические гарантии при заключении трудовых правоотношений с лицами возрастом до 18 лет, также предлагается усовершенствовать юридические гарантии реализации права на труд лицами возрастом до 18 лет в проекте Трудового кодекса.

In the article we examine juridical guarantees in the case of formation of legal labour relationships with people under 18 years old. Also we propose improvement and intensification of condition in which we hold on to juridical guarantees of realisation of right to labour of people under 18 in the new Labour Code.
Малихіна Я. А. Питання юридичних гарантій при укладенні трудового договору з особами віком до 18 років в проекті Трудового кодексу / Я. А. Малихіна // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Фенікс, 2009. – Вип. 38. – С. 180-188.
Keywords: особи віком до 18 років; трудовий договір; трудові правовідносини; Трудовий кодекс України; працююча молодь; трудові правовідносини з особами віком до 18 років; лица в возрасте до 18 лет; трудовой договор; трудовые правоотношения; Трудовой кодекс Украины; работающая молодежь; трудовые правоотношения с лицами в возрасте до 18 лет; persons under the age of 18 years; employment contract; labor relations; Labor Code of Ukraine; working youth; labor relations with persons under the age of 18 years