Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Системи комутації та розподілу інформації» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Системи комутації та розподілу інформації» Соловська Ірина Миколаївна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Системи комутації та розподілу інформації» Соловська Ірина Миколаївна. 3. Соловська І.М. Системи комутації в телекомунікаціях : навчальний посібник 2023. 4. Соловська І.М., Розенвассер Д.М. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Системи комутації та розподілу інформації» 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Системи комутації та розподілу інформації» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: