Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Якість та тестування програмного забезпечення» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Якість та тестування програмного забезпечення» Приходько С.Б. 2. Стрелковська І.В., Приходько С.Б., Григор’єва Т.І. Якість та тестування програмного забезпечення: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів 2025. 3. Приходько С.Б. Якість та тестування програмного забезпечення. Опорний конспект лекцій 2025. 4. Приходько С.Б. Якість та тестування програмного забезпечення. методичні вказівки до практичних робіт 2025. 5, Робоча програма навчальної дисципліни «Якість та тестування програмного забезпечення» Приходько С.Б.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Якість та тестування програмного забезпечення» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32501