Категорії маскулінності та фемінності в антонімії української мови - Тараненко, К. В.; Тараненко, Ксенія; Taranenko, K. V. (Фенікс, 2016)
У статті досліджено вияви категорій маскулінності та фемінності в антонімічній системі української мови на матеріалі сучасних художньо-літературних дискурсів. Визначено й проаналізовано гендерні особливості творення та вживання антонімів

The article is devoted to the category of masculinity and femininity in antonymous system of Ukrainian language on a material of modern artistic and literary discourses. Identified and analyzed gender-specific creation and use antonyms
Тараненко К. В. Категорії маскулінності та фемінності в антонімії української мови / К. В. Тараненко // Одеський лінгвістичний вісник. - 2016. - Вип. 8. - С. 118-121.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; антонім; гендер; маскулінність; фемінність; мовленнєва поведінка; antonym; gender; masculinity; femininity; verbal behavior