Великі масиви даних : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів, які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти зі спеціальності 112 «Статистика» - Соловська І. М.; Григор’єва Т. І.; Соловська, Ірина Миколаївна; Григор’єва, Тетяна Ігорівна (Одеса, 2024)
Методичні рекомендації з дисципліни «Великі масиви даних» розроблено відповідно до навчального плану зі спеціальності 112 «Статистика», вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і виконання завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів Міжнародного гуманітарного університету, які навчаються зі спеціальності 112 «Статистика», галузь знань – 11 Математика та статистика.
Соловська І. М. Великі масиви даних: метод. реком. для самост. роботи здобувачів які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти зі спеціальності 112 «Статистика» [Електронне видання] ] / І. М. Соловська, Т. І. Григор’єва ; Кафедри комп’ютерних наук та інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. – Одеса, 2024. – 15 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28243
Keywords: Великі масиви даних; Хмарні технології; Статистичні методи обробки великих масивів даних; Big Data; Google та Amazon хмарні сервіси