Кваліфікація контрабанди наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів - Мирошниченко, Наталія Анатоліївна; Мирошниченко, Наталья Анатольевна; Miroshnichenko, N. (My University, 2012)
In the article smuggling of narcotic drugs, psychotropic substances, their analogues, precursors and counterfeit drugs are investigated. Attention is drawn to discuss questions of qualifi cation, also suggestions for improvement of legislation and practice are proposed.
Мирошниченко Н. А. Кваліфікація контрабанди наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів / Н. А. Мирошниченко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 46. – С. 304-309.
Keywords: склад контрабанди наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів, фальсифікованих лікарських засобів; спірні питання кваліфікації контрабанди наркотичних засобів; удосконалення законодавства та практики його застосування; состав контрабанды наркотических средств, психотропных веществ, их аналогов, прекурсоров, фальсифицированных лекарственных средств; спорные вопросы контрабанды наркотических средств; усовершенствование законодательства и практики его применения; part of the smuggling of narcotic drugs, psychotropic substances, their analogues and precursors, counterfeit medicines; contentious issues of drug smuggling; improvement of legislation and its implementation