Особистість в практиці клінічного психолога : методичні рекомендації з підготовки до практичних занять - Рєпнова, Тетяна Петрівна (Одеса : НУ "ОЮА", 2025)
У методичних рекомендаціях надається розгорнутий план підготовки здобувачів вищої освіти до практичних занять з навчальної дисципліни «Особистість в практиці клінічного психолога». У рекомендаціях за кожною темою конкретизуються практичні завдання для самостійної роботи та індивідуальні завдання, надаються питання для контролю знань і вмінь та план практичного заняття. Видання призначено для здобувачів вищої освіти, які вивчають навчальну дисципліну «Особистість в практиці клінічного психолога» та викладачів закладів вищої освіти.
Рєпнова Т. П. Особистість в практиці клінічного психолога : метод. реком. з підготовки до практич. занять / Т. П. Рєпнова. - Одеса : НУ "ОЮА", 2025. - 35 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29323
Keywords: засади розуміння особистості у клінічній практиці; поняття розладів особистості; патопсихологічні синдроми; типи організації характеру особистості; психосексуальні розлади особистості; психопрофілактика розладів особистості