Доступ до ліків і міжнародне співробітництво в умовах пандемії - Руденко, Карина Андріївна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті зроблено висновок, що незважаючи на всі складнощі, з якими суспільство зустрілось останнім часом під час поширення пандемії COVID-19 , світове співтовариство сприяє налагодженню механізму доступності лікарських засобів та співробітництву.
Руденко К. А. Доступ до ліків і міжнародне співробітництво в умовах пандемії / К. А. Руденко // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 199-203.
Keywords: пандемія COVID-19; лікарські засоби; міжнародний механізм закупівель ліків; "фармацевтичний націоналізм"