Сучасні "західні" та "східні" революції: класична складова і особливості здійснення - Наумкіна, С. М.; Наумкина, С. М.; Naumkin, S. M.; Кравець, Г. В.; Кравец, Г. В.; Kravets, G. V. (Одеса : Фенікс, 2015)
Розглядається здійснення сучасних революцій, в межах яких виявляється те спільне, що поєднує сучасні та класичні революції, а також виявляє те нове, що привнесли «кольорові» революції в світовий політичний процес останніх десятиліть.
Наумкіна С. М., Кравець Г. В. Сучасні "західні" та "східні" революції: класична складова і особливості здійснення / С. М. Наумкіна, Г. В. Кравець // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 56. – С. 173-181.
Keywords: "західні" та "східні" революції; "кольорові" революції; світовий політичний процес; "западные" и "восточные" революции; "цветные" революции; мировой политический процесс; "western" and "eastern" Revolution; "color revolutions"; World political process