Тональні параметри інтонаційного оформлення міських пейзажних описів англомовної художньої прози - Гуменюк, І. Л.; Гуменюк, Інна Леонідівна; Humeniuk, І. L. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню тональних параметрів в інтонаційному оформленні міських пейзажних описів англо- мовноl' художньоl' прози. У роботі описані результати інструментального аналізу, а саме варіювання швидкості зміни руху частоти основного тону, тонального інтервалу й тонального діапазону в описових фрагментах.

The article advances the investigation of pitch parameters in the intonation of English urban landscape descriptions. !n the paper the results of instrumental analysis of speed changes in basic tone movement direction, pitch interval and range in descriptive fragments are ascertained.
Гуменюк, І. Л. Тональні параметри інтонаційного оформлення міських пейзажних описів англомовної художньої прози / І. Л. Гуменюк /Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т.1. – С. 45-49.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; англомовна художня проза; міські пейзажні описи; тональниий діапазон; тональний інтервал; частота основного тону; basic tone movement direction; English prose; pitch interval; pitch range; urban landscape descriptions