Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності» Жигулін Олександр Андрійович. 2. Жигулін О. А. Безпека життєдіяльності та охорона праці : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки[Електронне видання] ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 193 с. 3. Жигулін О. А. Цивільний захист, безпека праці та життєдіяльності : навчальний посібник. Ніжин, 2020. 277 с. 4. Робоча програма «Безпека життєдіяльності» Жигулін Олександр Андрійович.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32455