Організація системи та структури митних органів України: понятійні визначення - Федотов, О. П. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті розкрито питання організації системи та реформування структури митних органів України. Ідентифіковано основні проблеми та переваги функціонування митних органів України.
Федотов О. П. Організація системи та структури митних органів України: понятійні визначення / О. П. Федотов // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.144-146.
Keywords: митна система; організація митної служби; організаційна структура; переваги та недоліки митної системи; реформування