Інверсійний словник-індекс до "словника мови Шевченка" як джерело наукових лінгвістичних досліджень - Хрустик, Н. М.; Хрустык, Н. М.; Khrustyk, N. M. (Одеса : Гельветика, 2014)
У статті йдеться про можливості «Інверсійного словника-індекса «Словника мови Шевченка» як джерела наукового дослідження Шевченкового слова, мови епохи, в яку поет жив, та самої постаті митця.
Хрустик Н. М. Інверсійний словник-індекс до "словника мови Шевченка" як джерело наукових лінгвістичних досліджень / Н. М. Хрустик // Одеський лінгвістичний вісник : зб. наук. праць / [голов. ред. Н. В. Петлюченко] ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». – Вип. 3.- Спец. вип., присвячений 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка. – Одеса : Гельветика, 2014. – С. 226-231.
Keywords: Т. Шевченко; шевченківська лексикографія; Інверсійний словник-індекс до «Словника мови Шевченка»; лінгвістичні дослідження; шевченковская лексикография; Інверсійний словник-індекс до «Словника мови Шевченка»; лингвистические исследования; T. Shevchenko; Shevchenko’s lexicography; Index-vocabulary of inversion to the Shevchenko’s Language Vocabulary; linguistic research