Інформаційне право - Кормич Борис Анатолійович; Кормич Борис Анатольевич; Kormich Boris A. (My University, 2011)
В підручнику аналізуються базові принципи та положення інформаційного права, його основні інститути, розглядається правове регулювання основних видів інформаційних відносин та інформаційної діяльності. Рекомендовано студентам, аспірантам юридичних вищих навчальних закладів, а також закладів підготовки кадрів з державного управління, фахівцям та науковцям, які займаються проблемами інформаційного права, інформаційних відносин та інформаційної діяльності.
Підручник
Кормич Б. А. Інформаційне право. Підручник // Б. А. Кормич. – Харків: БУРУН і К., 2011. – 334 с.
Keywords: інформаційне право; інформація; обробка інформації; інформаційне суспільство; предмет інформаційного права; метод інформаційного права; інформаційні правовідносини; інформаційний простір; інформаційний суверенітет; права і свободи людини в інформаційній сфері; надання інформації; доступ до правової інформації; доступ до екологічної інформації; захист персональних даних; інформаційна безпека; інформаційні ресурси; доступ до інформації; обіг інформації; розповсюдження інформації; информационное право; информация; обработка информации; информационное общество; предмет информационного права; метод информационного права; информационные правоотношения; информационное пространство; информационный суверенитет; права и свободы человека в информационной сфере; предоставление информации; доступ к правовой информации; доступ к экологической информации; защита персональных данных; информационная безопасность; информационные ресурсы; доступ к информации; оборот информации; распространение информации; information law; information; processing information; information society; subject information law; method of information law; information legal relations; information space; information sovereignty; rights and freedoms of the person in the information sphere; providing information; access to legal information; access to environmental information; protection of personal data; informational security; information resources; access to information; circulation of information; dissemination of information