Реклама в соціальних мережах: проблема регулювання - Фасій, Богдан Володимирович; Фасій, Б. В.; Fasii, Bohdan V.; Матвійчук, Аліна Вікторівна; Матвійчук, А. В.; Matviichuk, Alina V. (Одеса, 2018)
У статті йдеться про проблеми регулювання реклами в соціальних мережах. Досліджено, що розвиток Інтернету в найближчому майбутньому перетворить мережу в стандартний канал соціальних комунікацій, за яким будуть здійснюватися переважна кількість роздрібних торгових операцій. При відсутності норм, що регулюють дії користувачів, організацій і держав в Інтернеті виникає і міцно закріплюється в свідомості подвійний стандарт: закони повинні дотримуватися, але тільки не в мережі.
Фасій Б. В. Реклама в соціальних мережах: проблема регулювання / Б. В. Фасій, А. В. Матвійчук // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2018. – Вип. 30. – С. 66-70.
Keywords: ІТ-право; цивільне право; правове регулювання; соціальні мережі; реклама; IT-law; civil law; legal regulation; social networks; advertising; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::TECHNOLOGY