Недоліки правового регулювання спеціальної конфіскації за КК України - Горбачова, І. М. (Одеса, 2016)
Статтю присвячено аналізу недоліків правового регулювання спеціальної конфіскації за Кримінальним кодексом України.
Горбачова І. М. Недоліки правового регулювання спеціальної конфіскації за КК України / І. М. Горбачова // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 92-98.
Keywords: конфіскація; вид покарання; спеціальна конфіскація; злочин; Кримінальний кодекс України