Роль політичного діалогу у формуванні соціальної держави. - Денисова, А. О.; Денисова, А. А.; Denisova, А. А. (Одеса, 2017)
У статті досліджується роль політичного діалогу в процесі формування соціальної держави. Визначено роль політичного діалогу, його основних учасників та головні теми на різних історичних етапах становлення соціальної держави. Проаналізовано наявність проблем і дилем у формуванні соціальної держави в сучасній Україні.

В статье исследуется роль политического диалога в процессе формирования социального государства. Определена роль политического диалога, его основные участники и главные темы на различных исторических этапах становления социального государства. Проанализированы проблемы и дилеммы, которые возникают в процессе формирования социального государства в современной Украине.

The article examines the role of political dialogue in the process of formation of the social state. The role of political dialogue, its key players and the main topics in the various historical stages of development of the welfare state. In analyzing the problems and dilemmas that arise in the process of formation of the welfare state in modern Ukraine.
Денисова А. О. Роль політичного діалогу у формуванні соціальної держави / А. О. Денисова // S.P.A.C.E. Society, Politics, Administration in Central Europe : електронний науково-практичний журнал / редкол.: Д. В. Яковлев (голов. ред.), К. М. Вітман (заст. голов. ред.), Д. Ю. Дворніченко (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА». – Одеса, 2017. – Вип. 2. – С. 21-23.
Keywords: політичний діалог; політична комунікація; комунікативна раціональність; соціальна держава; соціальна політика; политический диалог; политическая коммуникация; коммуникативная рациональность; социальное государство; социальная политика; political dialogue; political communication; communicative rationality; social state; social policy