Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Нутриціологія" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1_РП Нутриціологія. 2_Силабус Нутриціологія. 3_Опорний конспект лекцій_Нутриціологія . 4_Матеріал для проведення практичних лабораторних робіт_Нутриціологія. 5_Тематика та питання до індивідуальних робіт_Нутриціологія. 6_Питання до іспиту заліку_Нутриціологія.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Нутриціологія" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28552