Транснаціональні кіберзлочини : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти - Самойленко Олена Анатоліївна; Цехан Дмитро Миколайович (Одеса : Фенікс, 2024)
У навчально-методичному посібнику висвітлено основи виявлення та розслідування транснаціональних кіберзлочинів. Розглянуто специфіку злочинної діяльності у кіберпросторі, проблемні аспекти початку кримінального провадження, специфіку використання спеціальних знань під час розслідування кіберзлочинів, особливості розслідування окремих видів злочинів. Матеріали призначені для науковців, викладачів і здобувачів закладів вищої освіти, а також будуть корисними суддям, прокурорам, працівникам оперативних підрозділів, захисникам (адвокатам) та іншим фахівцям, що працюють у сфері кіберзахисту та інформаційних технологій.
Самойленко О. А., Цехан Д. М. Транснаціональні кіберзлочини : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти [Електронне видання] / О. А. Самойленко, Д. М. Цехан ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 136 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27770
Keywords: Методичні основи розслідування кіберзлочинів; Організаційні та правові основи діяльності осіб у мережі Інтернет в Україні та за її межами; Використання спеціальних знань під час розслідування кіберзлочинів; Організаційно- тактичні основи розслідування кіберзлочинів; Організаційні засади виявлення та початку кримінального провадження щодо кіберзлочинів