Іменник у позиції суб'єкта як засіб вираження категорії синтаксичної особи в українській і польській мовах - Корпало, О. Р.; Korpalo, О. R. (Одеса : Гельветика, 2014)
Важливим чинником зміни традиційних поглядів на граматичну категорію особи є розвиток функціональної морфоло¬гії. У статті в зіставному аспекті розглянуто відмінкові словоформи іменника в позиції суб'єкта як засібу вираження категорії синтаксичної особи.
Корпало О. Р. Іменник у позиції суб'єкта як засіб вираження категорії синтаксичної особи в українській і польській мовах / О. Р. Корпало // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 1 – С. 77-80.
Keywords: граматична категорія; морфологічна категорія; граматична семантика; особа; іменник; відмінок; грамматическая категория; морфологическая категория; грамматическая семантика; лицо; имя существительное; падеж; grammatical category; morphological category; grammatical semantics; person; noun; case