Принцип пропорційності при втручанні в право власності - в розумінні статті 1 першого протоколу до Європейської конвенції з прав людини - Громлюк, Аліна Віталіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
Статтю присвячено дослідженню таких джерел, як Конвеція про захист прав людини і основоположних свобод, Протокол перший до Конвенції та практика Європейського суду з прав людини.
Громлюк А. В. Принцип пропорційності при втручанні в право власності - в розумінні статті 1 першого протоколу до Європейської конвенції з прав людини / А. В. Громлюк // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 277-280.
Keywords: Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод; джерела міжнародного права; практика Європейського суду з прав людини; Стаття 1 перша протоколу до Конвенції; Статут ООН