Конспект лекцій з дисципліни «Маркетингове ціноутворення» для студентів ІV курсу денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» - Клєвцєвич, Наталія Анатоліївна (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Конспект лекцій з дисципліни "Маркетингове ціноутворення" для студентів спеціальності "Менеджмент" за ОП "ІТ-менеджмент та маркетинг" є систематизованим зібранням ключових теоретичних і практичних аспектів ціноутворення в сучасних умовах ринкової економіки. Даний конспект охоплює основні концепції, методи та інструменти, що використовуються для встановлення цін на товари та послуги, з урахуванням специфіки інформаційних технологій та цифрових ринків.
Клєвцєвич Н. А. Конспект лекцій з дисципліни «Маркетингове ціноутворення» для студентів ІV курсу денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» [Електронне видання] / Н. А. Клєвцєвич ; кафедра кібербезпеки НУ «Одеська юридична академія». - Одеса : НУ «ОЮА», 2024. - 116 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29781
Keywords: Формування цінової політики; ціни; дослідження ринкової кон'юнктури у ціноутворенні