Адміністративно-господарські санкції в контексті безпечності продукції - Білий, Олександр Петрович; Білий, О. П.; Bilyi, Oleksandr P. (Одеса : Гельветика, 2019)
У статті розглядаються адміністративно-господарські санкції з погляду господарського права і процесу у сфері гарантування безпеки продукції. Визначено їхню роль і сутність та виявлені характерні ознаки. Аргументовано приналежність адміністративно-господарських санкцій у сфері безпечності продукції до форм господарської відповідальності. Виявлені види адміністративно-господарських санкцій у законодавстві захисту прав споживачів.

The article deals with administrative and economic sanctions from the point of view of economic law and process in the field of product safety. Their role and essence are defined and characteristic signs are revealed. The author argues that administrative and economic sanctions in the sphere of product safety belong to the forms of economic responsibility. Types of administrative and economic sanctions in the legislation of consumer protection are revealed.
Білий О. П. Адміністративно-господарські санкції в контексті безпечності продукції / О. П. Білий // Юридичний вісник. - Одеса : Гельветика - 2019. - № 2. - С. 113-118.
Keywords: господарсько-правова відповідальність; господарські санкції; адміністративно-господарські санкції; Господарський кодекс України; безпечність продукції; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; economic and legal responsibility; economic sanctions; administrative and economic sanctions; the Commercial Code of Ukraine; product safety