Визначення проступку та злочину в кримінальному праві України - Мирошниченко, Наталія Анатоліївна (Одеса, 2014)
У статті розглядаються проблеми впровадження кримінального проступку у кримінальне законодавство України. Пропонується визначити поняття кримінального проступку та уточнити поняття та класифікацію злочинів.

In the article the problems of introduction of criminal misconduct to the crimi- to the crimi- the crimi- nal law of Ukraine are examined. It is suggested to define the concept of criminal misconduct and to specify a concept and classification of crimes.
Мирошниченко Н. А. Визначення проступку та злочину в кримінальному праві України / Н. А. Мирошниченко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. праць / НУ "ОЮА" ; Південноукр. центр гендерних досліджень; / Голов. ред. доктор юридичних наук, професор, академік НАПрН України, академік АПН України С. В. Ківалов. – Одеса, 2014. – Вип. 51. – С. 331-335.
Keywords: кримінальний поступок; кримінальний злочин; поняття злочину; класифікація злочинів; впровадження кримінального проступку; кримінальне законодавство України; уголовный проступок; уголовное преступление; понятие преступления; классификация преступлений; внедрение уголовного проступка; уголовное законодательство Украины; criminal misconduct; crime; concept of crime; classification of crimes; introduction of criminal misconduct; criminal law of Ukraine