Забезпечення права на освіту в об'єднаних територіальних громадах - Вишневська, Юлія Володимирівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті зазначено, що роль об'єднаних територіальних громад у забезпеченні організації освітніх процесів на місцях є дійсно важливою. Саме завдяки владним рішенням здійснюється безпосередній вплив на процеси, об'єкти та суб'єкти освітньої сфери, та забезпечується розвиток, функціонування та забезпечення реалізації права на освіту.
Вишневська Ю. В. Забезпечення права на освіту в об'єднаних територіальних громадах / Ю. В. Вишневська // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 85-88.
Keywords: освіта; право на освіту; об'єднані територіальні громади; забезпечення права на освіту; Закон України " Про освіту"