Понятие уголовно-процессуальной ответственности - Мурзановская, А. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті розглядається питання про кримінальну процесуальну відповідальність як вид юридичної відповідальності. На підставі системного аналізу праць вчених розкрито зміст застосування заходів кримінально-процесуальної відповідальності їз визначенням її елементів, видів, та підстав.
Мурзановская А. В. Понятие уголовно-процессуальной ответственности / А. В. Мурзановская // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.375-377.
Keywords: кримінальна процесуальна відповідальність; заходи кримінального процесуального примусу; заходи забезпечення кримінального провадження; юридична відповідальність