Проблеми правового регулювання захисту прокурором інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин - Тогобіцька, А. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті досліджено поняття та зміст інтересів держави в сфері земельних відносин, охарактеризовано правовий статус прокурора в сфері захисту інтересів громадян і держави, проаналізовано підстави, форми та порядок захисту інтересів держави прокурором в сфері земельних відносин, запропоновано шляхи удосконалення такого захисту.
Тогобіцька А. А. Проблеми правового регулювання захисту прокурором інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин / А. А. Тогобіцька // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.179-180.
Keywords: інтерес держави; земельні відносини; способи захисту; форми захисту; земельна ділянка; позовна давність; підстави представництва; порядок захисту