Методичні вказівки до виконання лабораторних та самостійних робіт з дисципліни «Комп'ютерні мережі» для здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» - Задерейко, Олександр Владиславович; Задерейко, О. В.; Задерейко, Александр Владиславович; Zadereiko, Oleksandr V. (Одеса : НУ «ОЮА», 2020)
Розглянуто основні методи і засоби проектування, діагностики та експлуатації комп’ютерних мереж. Містить завдання до лабораторних та самостійних занять, які виконуються у комп’ютерному класі в межах навчальної дисципліни. Призначено для студентів з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до лабораторних та самостійних занять з дисципліни «Комп'ютерні мережі».

Рассмотрены основные методы и средства проектирования, диагностики и эксплуатации компьютерных сетей. Содержатся задания к лабораторным и самостоятельным занятиям, которые выполняются в компьютерном классе в рамках учебной дисциплины. Предназначено для студентов с целью закрепления лекционного материала и подготовки к лабораторным и самостоятельным занятиям по дисциплине «Компьютерные сети».

The main methods and tools for the design, diagnostics and operation of computer networks are considered. It contains assignments for laboratory and independent studies, which are performed in a computer class as part of the academic discipline. It is intended for students in order to consolidate the lecture material and prepare for laboratory and independent studies in the discipline "Computer networks".
Методичні вказівки до виконання лабораторних та самостійних робіт з дисципліни «Комп'ютерні мережі» для здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» / уклад. О. В.Задерейко. – Одеса : НУ «ОЮА», 2020. – 69 с.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Information technology