Приватна власність на землі лісогосподарського призначення - Годованюк, А. Й.; Годованюк, А. И.; Godovanyuk, A. I. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор статті вважає, що базис формування приватної власності на ліси штучно обмежений умовами щодо площі лісових ділянок та стану земель. Ситуацію можна змінити лише нормативним шляхом.
Годованюк А. Й. Приватна власність на землі лісогосподарського призначення / А. Й. Годованюк // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 496-499.
Keywords: приватна власність на землі лісогосподарського призначення; частная собственность на земли лесохозяйственного назначения; private ownership of land for forestry purposes