Основні проблеми інституту адвокатури в Україні на сучасному етапі розвитку - Карасені, О. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджуються питання нового статусу адвокатури у сучасний період її розвитку. Доводиться існування інституту правової допомоги адвоката та пропонується його визначення.
Карасені О. В. Основні проблеми інституту адвокатури в Україні на сучасному етапі розвитку / О. В. Карасені // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 138-139.
Keywords: адвокатура; права людини; статус адвокатури; функції адвокатури; інститут правової допомоги адвоката; адвокатура та судова влада