Європейське законодавство з протидії відмиванню коштів: нові виклики для України - Туляков, Вячеслав Олексійович; Туляков, В. О.; Tuliakov, Viacheslav O. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Стаття аналізує нові AML–стандарти ЄС та виклики для України в контексті євроінтеграції, конфіскаційної парадигми та цивільно–правової відповідальності за корупційні правопорушення. The paper analyses the new EU AML standards and challenges for Ukraine in the context of European integration, the confiscation paradigm, and civil liability for corruption offenses.
Туляков В. Європейське законодавство з протидії відмиванню коштів: нові виклики для України. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози: збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 124-127. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33516
Keywords: AML; ВАКС; конфіскація; відшкодування; євроінтеграція; HACC; confiscation; compensation; European integration