Практика прийняття зовнішньополітичних рішень : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти у галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», за спеціальністю 052 «Політологія» - Краснопольська, Тетяна Миколаївна (Одеса, 2024)
Методичні рекомендації містять плани, завдання та рекомендовані джерела до практичних занять та самостійної роботи, а також питання для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти. Призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 052 «Політологія» з метою вивчення дисципліни «Практика прийняття зовнішньополітичних рішень».
Краснопольська Т. М. Практика прийняття зовнішньополітичних рішень : метод. реком. для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти у галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», за спеціальністю 052 «Політологія» [Електронне видання] / укладач: Т. М. Краснопольська ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса, 2024. – 41 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28403
Keywords: політико-управлінське рішення; зовнішньополітичне рішення; публічне управління; зовнішня політика; національні інтереси; держава; політичний процес; політичні відносини; міджнародні відносини; неурядові організації; експертно-наукова еліта