Симуляція дійсності як основа для здійснення вибору - Попович, Є. О. (Одеса, 2017)
У статті йдеться про особливості симуляції дійсності як основи для здійснення вибору. Аналізуються сфери та наслідки впливу симуляції на життя суспільства, зокрема феномена моди як сфери циркуляції симулякрів.
Попович Є. О. Симуляція дійсності як основа для здійснення вибору / Є. О. Попович // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 177-178.
Keywords: симуляція; дійсність; вибір; суспільство; симулякри