Правове регулювання надання освітніх послуг в контексті рекодифікації цивільного законодавства України - Голоденко, Ірина Олександрівна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті на думку автора, при укладанні договору про надання освітніх послуг все ж таки, необхідно детально врегулювати в освітньому законодавстві питання щодо обов'язковості визначення істотних умов договору, форми, що буде сприяти захисту інтересів учасників таких договорів.
Голоденко І. О. Правове регулювання надання освітніх послуг в контексті рекодифікації цивільного законодавства України / І. О. Голоденко // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 266-270.
Keywords: освітні послуги; рекодифікація; цивільне законодавство; Цивільний кодекс України; платні освітні послуги