Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Комунікативний менеджмент", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус. Комунікативний менеджмент. 2024. Каламан Ольга Борисівна. 2. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Комунікативний менеджмент» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан. Одеса : МГУ, 2024. 21 с. 3. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Комунікативний менеджмент» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан. Одеса : МГУ, 2024. 12 с. 4. Конспект лекцій з дисципліни «Комунікативний менеджмент» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан. Одеса : МГУ, 2024. 66 с. 5. Питання до заліку. Комунікативний менеджмент. 6. Теми рефератів. Комунікативний менеджмент. 7. Тести. Комунікативний менеджмент. 7. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Комунікативний менеджмент", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29204