Економіка сільськогосподарського виробництва : навчальний посібник - Жигулін, Олександр Андрійович; Кушнір, О. І.; Соколова, Н. П. (Запоріжжя : ФО-П Однорог Т. В, 2023)
Для вивчення навчальних дисциплін «Економіка сільськогосподарського виробництва», «Економіка сіьського господарства», «Економіка підприємства», «Стратегічний маркетинг», «Менеджмент», «Операційний менеджмент», «Конкурентоспроможність підприємств», «Бізнес планування». Навчальний посібник містить перелік і зміст тем з питань економіки сільськогосподарського виробництва. Наведено особливості функціональних видів діяльності сільськогосподарських підприємств: маркетинг, виробництво, управління персоналом, бюджетування, інвестування, фінансування. Обґрунтовано використання показників оцінювання ефективності діяльності сільськогосподарських підприємств. Систематизовані методи підвищення рівня конкурентоспроможності й інклюзивного розвитку суб’єктів агробізнесу.
Жигулін О. А. Економіка сільськогосподарського виробництва : навч. посібник / Жигулін О. А., Кушнір О. І., Соколова Н. П. - Запоріжжя : ФО-П Однорог Т. В., 2023. - 176 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/31351
Keywords: Мета; етапи розвитку сільськогосподарських підприємств; SWOT- аналіз тенденцій у сфері розвитку підприємства; Інформація про клієнта; Аналіз конкурентів; Планування інклюзивного розвитку агробізнесу; Витрати сільськогосподарського підприємства; . Собівартість продукції або послуг