Становлення ринкового нагляду а Украъні: сучасні потреби та механізм їх вирішення. - Каплюченко, Т.В.; Каплюченко, Т.В.; Kapljuchenko, T (My University, 2012)
This article analyzes the formation of market surveillance system in Ukraine, described the general characteristics of shortcomings in the exist- ing system in comparison with EU member-states.
Каплюченко, Т.В.Становлення ринкового нагляду а Украъні: сучасні потреби та механізм їх вирішення. / Т.В.Каплюченко //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем,2012.–Вип.44.C. 305 - 314.
Keywords: Ринковий нагляд в Україні; Сучасні потреби ринкового нагляду; Механізм вирішення потреб ринкового нагляду; Механизм решения нужд рыночного надзора; Современные нужды рыночного надзора; Рыночный надзор в Украине