Мобільний ігровий застосунок засобами Unity : бакалаврська робота - Чепендюк Олександр Олександрович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Кваліфікаційна робота викладена на 48 сторінці основного тексту і 64 сторінках загального тексту, містить 4 розділи, 25 рисунків, 3 таблиці, 11 використаних джерел. Метою роботи є розробка мобільного ігрового застосунку у жанрі раннер з використанням технологій Unity. Об’єктом дослідження є специфіка розробки ігрового застосунку та організація його інтерфейсу та функціоналу. Предмет дослідження – розробка та вдосконалення механіки геймплею мобільної гри через інтеграцію різноманітних функцій та ефектів у середовищі Unity. У кваліфікаційній роботі розроблено мобільний ігровий застосунок у жанрі раннер з використанням технологій Unity, який включає в себе меню налаштувань для користувача та можливість збереження рекордного результату гравця. Досліджено специфіку розробки застосунків, в даному випадку ігор. за допомогою Unity. Розроблена гра може використовуватись на будь яких мобільних пристроях із операційною системою Android. У першому розділі проводиться аналіз предметної області та проводиться вибір засобів розробки. У другому розділі здійснено проєктування гри. У третьому розділі пояснюється розробка гри. У четвертому – тестування гри. За результатами роботи розроблено висновки щодо виконаних та поставлених задач. The qualification work is presented on 48 pages of main text and 64 pages of total text, contains 4 sections, 25 illustrations, 3 tables, and 11 used sources. The aim of the work is to develop a mobile game application in the runner genre using Unity technologies. The object of the research is the specifics of developing a game application and the organization of its interface and functionality. The subject of the research is the development and improvement of mobile game gameplay mechanics through the integration of various features and effects in the Unity environment. In the qualification work, a mobile game application in the runner genre is developed using Unity technologies, which includes a user settings menu and the ability to save the player's high score. The specifics of application development, particularly games, using Unity have been studied. The developed game can be used on any mobile devices with the Android operating system. In the first section, an analysis of the subject area is conducted, and the development tools are selected. In the second section, the game is designed. The third section explains the development of the game. The fourth section covers game testing. Based on the results of the work, conclusions are drawn regarding the completed and set tasks.
Чепендюк О. О. Мобільний ігровий застосунок засобами Unity : бакалаврська робота / О. О. Чепендюк. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 64 с.
Keywords: Unity; префаб; MagicaVoxel; скрипт; post-processing; prefab; script