Особливості кримінальної відповідальності за фальсифікацію виборчої документації за законодавством окремих країн Західної Європи - Колодін, Денис Олексійович; Колодин, Денис Алексеевич; Kolodin, D. (My University, 2012)
The article investigates the specifi c features of the criminal legislation of some European countries (San-Marino, Netherlands, Germany, Belgium, United Kingdom and Bulgaria) in terms of criminal liability for falsifi cation of election documents. This article contains a comparative analysis of the relevant provisions of the Criminal Code of Ukraine and mentioned above European countries.
Колодін Д. О. Особливості кримінальної відповідальності за фальсифікацію виборчої документації за законодавством окремих країн Західної Європи / Д. О. Колодін // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 46. – С. 193-200.
Keywords: фальсифікація виборчої документації; кримінальне законодавство европейський країн; кримінальне право зарубіжних країн; відповідальність за фальсифікацію виборчої документації в країнах Європи; фальсификация избирательной документации; уголовное законодательство европейских стран; уголовное право зарубежных стран; ответственность за фальсификацию избирательной документации в странах Европы; falsification of election documents; European criminal law; criminal law of foreign countries; responsible for the falsification of election documents in Europe