Законодавче регулювання діяльності національного агенства України з питань державної служби - Стець, О. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розкрито і проаналізовано питання розвитку і поглиблення конституційних засад організації всього інституту державної служби в Україні, який пов'язаний з подальшим прийняттям законів та інших нормативних актів, які б регулювали весь спектр суспільних відносин та діяльності держави щодо створення організаційних, соціальних, економічних, правових умов реалізації конституційного права громадян на державну службу.
Стець О. М. Законодавче регулювання діяльності національного агенства України з питань державної служби / О. М. Стець // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.18 -19.
Keywords: Національне агенство державної служби; функціональне обстеження державного органу; сфера державної служби; формування державної політики; функціональне управління